Özgür'ce Gay

gaymmagazine@gmail.com | gaymmagazine.blogspot.com

Zaten hemen yapıştırın yaftayı!

Evet iyi ki geçmişten bir kaç kare "gay"imsi bir şeyler çıktı. Ertesi sabah daha olmadı saçma sapan bir çok magazın ve sözde gazeteler yaftayı bastı bile "KIVANÇ GAY" hadi dediğiniz itam doğru NE OLACAK?
Neymiş efendim Fransız bir gay dergine kapak olan bu yakışıklı bay neden olmuş?
Sen neden haber yaptın? Sende gay savunucusu musun? Yani adam parasına bakmış illa kapakta ki veya resimde ki şahışlar gay mi olmak zorunda.
Tabi malzeme bulundu ohhh sözlükler ayakta. Gerçi onlara bu tür şeler gerek duyulmadan kendilerince adamı yargılayıp infaz bile yapıyorlar ya hadi neyse!
Sizde bir gün eğer gay yada lezbiyen hadi Türkiye'ye göre iyi şartlarda alay konusu olursanız şaşırmayın sözlük diyor ise doğrudur!


"KIVANÇ GAY DEĞİLİM DEDİ PEKİ NEDEN ÖYLE POZ VERDİ?"
Ahh Kıvanç azcık gözünü kaldırsan da bu ve bunun gibileri okusan yazsan ha neden Gay değisinde böyle pozlar veriyorsun ha! Hadi söyle bak ULUDAĞ SÖZLÜKTE Kİ abimiz ablamız soruyor...

"KIVANÇ TATLITUĞ'UN GAY GİBİ POZ VERMESİ
başta kendisine hayran ve onunla evlenmeyi hayal eden sivilceli kızları ve kokona kadınları üzmüş durumdur. erkek dediğin adam gibi pozlar vermesi gerekirken bu kişi bir garip pozlar vermiş ve kafada tereddütler oluşturmuştur"

LİNK:http://www.uludagsozluk.com/k/k%C4%B1van%C3%A7-tatl%C4%B1tu%C4%9F-un-gay-gibi-pozlar-vermesi/

Buyrun ULUDAĞ sözlükte açılan sayfada ki sayfayı açan arkadaşın yazıkları .
Hayır ne burada ineternet gibi özgür ortamı kısıtlamak amaçlı ki buna hakkım yok diyorum nede Kıvanç Tatlıtuğ'un saçma ve gereksiz avukatlığını yapıyorum. Sadece anlamsız ve vakit kaybı olan milletin yatak sohbetini daha değerli olan vaktimizle seksomanyak misali zırt pırt millete Gay demekten vaz geçelim diye dile getiriyorum...

Başta medya ardından biz çok çağdaş ve uygar olduğumuzu Üniversite okuyarak çok farklı kafalara sahip olduğunu idda eden Türk gençleri olarak bu saçmalıkları bir kenara bırakıp daha ele avuca gelen işlerle ilgilenmeli.

Buyrun o fotoğraflar;
(Adam gay işte bak nasıl poz veriyor)

bir defile çıkışı çekildiği poz gay olduğu
iddasını daha da güçlendirdi
Fransız gay dergisinden Fransız ajamsı tarafından
haberi olmadan verilen o pozlardan biri








yazı: gay'm magazine


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Ana Sayfa

Hakkımda

İletişim

gaymmagazine@gmail.com