Özgür'ce Gay

gaymmagazine@gmail.com | gaymmagazine.blogspot.com

Starz’dan gelen TAHRİK

 İnternetten Türkçeye çevrilmiş ve şuan yayından kaldırılan “camelot” adlı diziyi izlerken fark ettiğim ve gözüme sert gelen daha doğru aşırı gözüken bir erotizm çarptı. Acaba benden mi kaynaklanıyor derken yorumlarda diziyi izleyen birkaç hatta hatırı sayılır bir izleyici grubunun bu yönde yorum bıraktığını fark ettim. Ve gözüme ilişti kanal isminden kanalı hemen hemen her dizisinde erotizm noktaları yerleştirdiği.

Açıkçası bir iki nokta tamam desende üçüncüsü olmuyor daha doğrusu olmasa da olur diyeceğimiz.
izlediğim dizide ardından ufak araştırmamda fark ettiğim “spartacus”da da ve aynı kanalın diğer dizilerinde buram buram kokulu erotik noktalar bulunması beni şaşırttı.
Artık bilemeyeceğim kanal izleyenleri seksomanyak mı sanıyor yoksa fazla mı reyting kaygısı var çözemedim. Gerçi yayınlanan ülkelerde çoğunlukla bu cinsel açlığın doyduğu görülse de büyük ihtimal "ünlüler nasıl sevişiyor" mantığıyla izleyenleri düşünüp bu açlıklarını gidermeye çalışıyorlar. Ve diğer konu reyting te ise pek Türk usulü reyting kaygısı taşıdığını düşünmediğimden yok sayıyorum.
Bunları fark edip daha yabancı dizi kültürü olan dizi izleyenlerinin yorumlarını okuyup birde bir kısmıyla görüşünce bu kanalın genel felsefesi kanısıyla bazı soru işaretleri oluştu aklımda. Bir düşünsenize ilk dizi teklifi almışsınız ama yöneticileri senaryoda tuhaf şekilde bir seks noktaları koyup inadına seviş diyor. EEE öğrendiği ve duyduğun şey sanatçı yapar, gerekirse soyunur mantığıyla seviştin birde bunun tüm ülkenin hatta ülke sınırlarında kendi dillerine çevrilmiş “HD platformda” yayınlanmış versiyonlarıyla dünyanın izlediğini düşünsene. Ben oynanmamda diyemezsin şimdi ne de olsa ilk dizin. Neyse artık oynayan düşünsün diyerekten son noktayı koyalım…
Kanalı izleyenlere iyi seyirler…

Birde söylemeden geçemeyeceğim sanırım “Şölen” de “starz” dan özenmiş olacak ki “biscolata starz” adında bisküvi üretiyor kanalın mantığıyla “seksi” erkeklere yer veriyor. Artık kim kimden taktik çaldı veya aynı firmamı bilemeyeceğim tek fark ettiğim ortak noktaları isim ve yürüttükleri pazarlama stratejisi…

yazı: gay'm magazine

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Ana Sayfa

Hakkımda

İletişim

gaymmagazine@gmail.com